Graag stel ik me aan je voor: ik ben Michelle de Groot-Gerards, inmiddels ruim 19 jaar met veel plezier werkzaam als Schoonheids- en Spray-tan specialiste en alweer een aantal jaar ook als medisch pedicure aan de gang. Vanaf Januari 2022 ben ik ook gespecialiseerd in het geven van IPL-behandelingen. (definitief ontharen en huidverbetering)

Mijn salon is op de Voorbuurt 43 te Purmerend aan huis gevestigd op de eerste verdieping en heeft een sfeervolle ambiance waar je geheel tot rust komt. Je kunt bij mij terecht voor professionele behandelingen op het gebied van huidverbetering, huidverzorging voor elke leeftijd of wensen. Groot in Beauty is een salon waar huidverzorging, (medisch)pedicure, Spray tanning, IPL- behandelingen, Gellak op handen en/of voeten en ontspanning samenkomen. Kortom alles onder 1 dak! De persoonlijke aandacht en een eerlijk passend huid- en/of voet advies staan centraal bij mij in de salon. Tijdens elke behandeling word gekeken naar de wensen van de klant en naar de behoefte van de huid of voeten op dat moment. Zo komen we samen tot een persoonlijk behandelplan en bijbehorend huidadvies. Regelmatig volg ik trainingen om mij verder te blijven ontwikkelen en mijn kennis “up- to- date” te houden. Dit is iets wat ik voor mijzelf belangrijk vind maar vooral ook belangrijk vind naar mijn klanten toe.

 

 

De schoonheidsbehandelingen worden gedaan met het merk Nouvital Cosmetics.

Wat bieden de producten van Nouvital:

  • Huidverbetering
  • Prebiotisch
  • Hypoallergeen
  • Allergeenvrij geparfumeerd
  • Vrij van minerale oliën
  • Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)
  • Dierproefvrij
  • Parabeenvrij

De (Medische) Pedicure behandelingen worden verricht met het merk Ginkel’s

Ginkel’s laat een nieuwe wind waaien in de wereld van professionele voetverzorging met dit gloednieuwe Foot Care gamma. Doorheen de jaren heeft Ginkel’s een uitgebreide expertise opgebouwd met betrouwbare professionele voetproducten voor in het salon, als ook aanvullende verzorgingsproducten voor thuisgebruik. Door voortdurend goed te luisteren naar onze klanten, hebben ze een nieuwe lijn ontwikkeld dat gericht is op resultaat, eenvoud in gebruik en een unieke salonervaring.

Deze nieuwe Foot Care lijn combineert de kracht van professionele producten met huidverzachtende frisheid. Het sleutelingrediënt is eucalyptusolie, een krachtig natuurlijk ontsmettingsmiddel met een ontstekingsremmend effect, ideaal voor gevoelige en snel geïrriteerde huid. Het geeft een opwekkend gevoel van welzijn dankzij het verfrissende parfum, wat een heerlijk verzorgingsmoment garandeert zowel tijdens de salonbehandelingen als thuis. Deze nieuwe Ginkel’s lijn is verfrissend krachtig in elke zin van het woord en biedt een prachtig mooi resultaat dankzij de net zo mooie producten. Geheel verkrijgbaar in onze salon.

De spray tanning wordt gedaan met het nummer 1 merk van Europa Vani-T Australia. Dit merk staat voor een mooie bronze tint zonder strepen voor elk huidtype.

Als gediplomeerd Medisch Pedicure ben ik lid van de brancheorganisatie Provoet en ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor pedicures bij Procert en mag ik gespecialiseerde behandelingen aanbieden. De diabetische voet, Reumatische voet, Orthesiologie, Vilttechnieken en Nagelbeugeltechnieken. Als medisch pedicure voldoe ik aan alle wettelijke- en branche eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Elke dag geniet ik weer van de stralende gebruinde huiden, de blije ontspannen gezichten en de mooie voeten die bij mij de salon verlaten. Mijn werk is echt mijn PASSIE en vind het geweldig om dit te mogen delen!

Kijk rustig verder op mijn website of er een behandeling is naar keuze en misschien mag ik je binnenkort begroeten.

Vriendelijke Groet,

Michelle de Groot-Gerards

Afspraak maken Alle behandelingen