Wat is Spray-Tanning?

Spray-Tanning is het bruin spuiten van de huid, dit gebeurt met een volkomen onschuldige spray dat het DHA bestanddeel bevat. Dit is natuurlijk en organisch. De spray veroorzaakt een reactie in de bovenste laag van de huid waardoor deze bruin kleurt. Met een goede nazorg zal de bruine kleur ongeveer 8 tot 10 dagen worden behouden, waarna hij dan langzaam vervaagt zonder vlekken of strepen.

Spray-Tanning word niet toegepast bij mensen met psoriasis of eczeem en in de eerste drie maanden van een zwangerschap. Mocht u twijfelen raadpleeg eerst een (huis-)arts alvorens een afspraak te maken. Als je last hebt van vitiligo, is het juist de moeite waard om een spray-tanning te nemen.

Wij geloven in deze veilige manier van bruining en als slim alternatief voor de zonnebank. Het geeft in 10 minuten een prachtige, natuurlijke bronzing die de huid tevens verzorgt, optimaal hydrateert en huid veroudering tegen gaat door de 100% natuurlijke ingrediënten die in alle vloeistoffen en verzorgingsproducten zitten. De inwerkingstijd duurt 2-4 uur dus snel, makkelijk en veilig!!

Duur: 20 min
Prijs: €32,50