It’s Spray Tanning Party Time!

Tanning party vanaf 6 personen €27,50 p.p. (gastvrouw/heer altijd gratis)

Een gezellig avondje thuis met je vriendinnen? Weg met de tupperware-, lingerie- en kleding party’s. Verras je vriendinnen met een spray tanning party! Of het nu gaan om een vrijgezellenfeestje, verjaardag, bruiloft, gala of evenement, besparing op de normale prijs of gewoon voor de gezelligheid…

Zet een leuk muziekje op, een drankje en hapje op tafel en jullie hebben een geweldige avond met een mooie bruine egale teint als eindresultaat in minder dat 10 minuten per persoon!!

Wat is Spray-Tanning?

Spray-Tanning is het bruin spuiten van de huid, dit gebeurt met een volkomen onschuldige spray dat het DHA bestanddeel bevat. Dit is natuurlijk en organisch. De spray veroorzaakt een reactie in de bovenste laag van de huid waardoor deze bruin kleurt. Met een goede nazorg zal de bruine kleur ongeveer 8 tot 10 dagen worden behouden, waarna hij dan langzaam vervaagt zonder vlekken of strepen.

Spray-Tanning word niet toegepast bij mensen met psoriasis of eczeem en in de eerste drie maanden van een zwangerschap. Mocht u twijfelen raadpleeg eerst een (huis)arts alvorens een afspraak te maken. Als je last hebt van vitiligo, is het juist de moeite waard om een spray-tanning te nemen.

Wij geloven in deze veilige manier van bruining en als slim alternatief voor de zonnebank. Het geeft in 10 minuten een prachtige, natuurlijke bronzing die de huid tevens verzorgt, optimaal hydrateert en huid veroudering tegen gaat door de 100% natuurlijke ingrediënten die in alle vloeistoffen en verzorgingsproducten zitten. De inwerkingstijd duurt 2-4 uur dus snel, makkelijk en veilig!!

Jij en je vriend- (innen) krijgen van ons professionele spray tanner een behandeling voor maar €27,50 p.p.

Duur: 4 uur
Prijs: €27,50 p.p.