STOP MET SCHEREN! START MET DEFINITIEF ONTHAREN 

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service. Wij rekenen af met ongewenst haar door definitief te ontharen. Na gemiddeld 8-10  behandelingen zijn de haartjes weg. Zo trek jij die prachtige jurk aan waar jouw benen prachtig in uitkomen, zonder je zorgen te maken om stoppeltjes en kijk jij vol zelfvertrouwen in de spiegel. Met de IPL-methode schakelen wij de vervelende, niet sexy haartjes voor altijd uit!  

DE BEHANDELING 

 IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten. Met 1 behandeling kunnen we helaas niet alle haartjes laten verdwijnen, hier zijn meestal 8-10 behandelingen voor nodig met tussenpozen variërend van 6 tot 12 weken. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij tenminste 1 keer per jaar 1 vervolgbehandeling voor een optimaal en langdurig effect. Dit komt omdat er altijd haarzakjes zijn die ten tijde van de kuur “slapen” en in de loop der tijd kunnen ontwaken.  

Voordat de kuur start plannen we altijd eerst een gratis intake gesprek in met jou. En weet je wat ook fijn is? We doen 1 testflits, dan weet je gelijk wat je kunt verwachten. Wil je meteen aan de slag dat kan dat natuurlijk ook……  Ben jij het ook zat om te scheren, epileren, harsen of waxen? Ben je helemaal klaar met die ingegroeide haartjes op je benen, bikinilijn of oksels? Dan is de IPL-methode zeker iets voor jou! Groot in Beauty werkt met apparatuur van MedCos®. 

  

VOORDELEN VAN MEDCOS® IPL ONTHARING:  

 • Scheren, harsen, epileren of waxen is voorgoed voorbij 
 • Geen ingegroeide haartjes of stoppels meer 
 • Kwaliteit en optimale veiligheid 
 • Vrijwel geheel pijnloos 
 • Haarreductie van 80-90% na gemiddeld 8 behandelingen 
 • Sneller dan andere systemen (benen in 20 minuten in plaats van 1,5 uur) 

 

WAAROM JE KIEST VOOR DEZE IPL/SHR METHODE  

 • Deze MedCos® IPL methode is veiliger omdat er met veel minder kracht een gelijk resultaat wordt bereikt  
 • De MedCos® IPL methode is comfortabeler dan de laser doordat het apparaat met gepulseerd licht een groter oppervlak bereikt in tegenstelling tot de laser met zijn dunne, sterke lichtbundel 
 • Wij zijn grondig getraind en gecertificeerd door Medcos® 
 • Wij geven jou een duidelijk en eerlijke uitleg wat de methode voor jou kan betekenen en bieden de best mogelijke nazorg 
 • De MedCos® IPL apparatuur is van zeer hoge kwaliteit van Nederlands fabrikant 
 • Er wordt bij de MedCos® IPL methode geen gebruik gemaakt van een vieze plakkerige gel 

 

VEILIGHEIDSNORMEN 

De MedCos® IPL is met zorg vervaardigd en geproduceerd volgens zeer strenge eisen en conform ISO-certificering 9001:2000 en 13485:2003 en voldoet aan de hiervoor internationaal geldende voorschriften. De MedCos® IPL heeft een CE-markering conform de Europese richtlijn, verder garanderen uitgebreide technische testen en documentatie de betrouwbaarheid van elke eenheid. De veiligheid van de MedCos® IPL wordt gewaarborgd door het voldoen aan de bovenstaande veiligheidsnormen.