nouvital-hyaluron-patch-treatment-2

Hyaluron anti-aging treatment

De gehele behandeling bestaat uit:

  • Reininging
  • Lysing 8% (sterk tegen huidveroudering)
  • Patch met collageen/repair vliesmasker en paraffine
  • Serum
  • Dagcreme

Deze behandeling geeft direct resultaat en de huid is weer in optimale topconditie na 7 dagen. Tijdens de behandeling gebruik ik 1 patch uit de kit en de overige 6 krijgt u mee voor thuisgebruik! De behandeling is puur om de huid een extra booster te geven en voor te bereiden op de werkzame stoffen voor het allerbeste resultaat.

HyActive Patch

Deze innovatieve patch bestaat uit gewoven nanofibers van een zeer laag moleculair gewicht hyaluronzuur. Deze nanofibers hebben een doorsnee van een honderdste van een haar. Door middel van deze technologie is de hyaluronzuur direct oplosbaar als het in contact komt met de HA Activator vloeistof en heeft het een direct zichtbaar anti-aging effect op celniveau in de huid. Het vermindert de aanwezige rimpels en verstevigt en hydrateert de huid op een zeer effectieve manier.

De HyActive Hyaluron Treatment box bestaat uit 7 patches en de HA Activator. Voor een maximaal effect dient men elke dag, gedurende 1 week, een patch aan te maken met de HA Activator en deze op het gelaat aan te brengen voordat men de dag- of nachtcrème toepast.

Dit anti-aging serum is speciaal ontwikkeld om de HyActive patches te activeren. De formule stimuleert de productie van collageen en verhoogt de elasticiteit van de huid. Tevens bevat dit serum vitamine C een sterke anti-oxidant. Deze actieve werkstoffen worden door middel van de HyActive patch op celniveau in de huid gedistribueerd naar de dieper gelegen huidlagen. Na gebruik van de 7-daagse kuur zal de huis zacht aanvoelen en er vitaal en jonger uitzien.

De behandeling is INCLUSIEF de set!!! Deze is eventueel ook los te verkrijgen zonder de behandeling. Losse verkoopprijs van de set is €74,95

Duur: 75 min
Prijs: €115,00

provoet
procert-wit-2
nouvital-logo
vantitlogo-wit